SaaS platform

SaaS-Plattform för cirkuläritet växter-inleder samarbete med nordens största e-handlare inom outdoorprodukter, Outnorth!

– Vi är glada över samarbetet med reCRQL där vi kan erbjuda våra kunder att på ett smidigt sätt sälja vidare produkter de köpt av oss. Att de produkter vi säljer används så länge som möjligt är kanske den enskilt viktigaste frågan för att minska vår klimatpåverkan. säger Stefan Gustafsson, hållbarhetsansvarig på Outnorth.

 
outnorth

Outnorth ansluter sig till marknadsplats för secondhand

E-handelsföretaget Outnorth ansluter sig till en plug- and playplattform för cirkulär handel av secondhandprodukter.

På techbolaget reCRQL integrerade marknadsplats kan anslutna handlare erbjuda sina kunder och egna butiker att sälja vidare tidigare köpta varor med hjälp av reCRQL app.

SaaS platform

De vill äga begagnatmarknaden – lanserar ny plattform

Allt fler e-handlare vill vara med och äga sin second hand-försäljning. Nu hoppar även Stjärnurmakarna på tåget och lanserar en digital plattform för begagnade klockor och smycken. En plattform som utvecklats av greentech-bolaget reCRQL.

stjärnumakarna

Stjärnurmakarna lanserar cirkulär marknad med reCRQL – i nätbutiken

Idag sjösätter Stjärnurmakarna sin nya digitala plattform för begagnade klockor och smycken. ”Det känns naturligt för oss att kunna erbjuda en cirkulär marknad på vår egen sajt” säger Peter Simonsson, vd på Stjärnurmakarna.

secondhandmarknad

De vill ge e-handlarna makt över sin second hand-marknad

Traderas andrahandsmakt utmanas. SaaS-bolaget ReCRQL från Göteborg har skapat en egen second hand-plattform till e-handlare som vill följa plaggen genom hela livscykeln.

secondhandpress

De har hjälpt bolag som Airmee och Sellpy – nu står nya deltagare på tur

I två decennier har bolag med en bevisad affärsidé och en stabil kundskara kunnat vända sig till Sting för att ta det till nästa nivå. På listan av tidigare deltagare syns exempelvis fraktbolaget Airmee och secondhand-plattformen Sellpy. Nu står reCRQL på tur.

secondhand

it-hållbarhet – ny e-handelpattform för second-hand vänder upp och ned på hela klädindustrin!

Greentech-bolaget reCRQL vill bidra till att minska ett av världens största klimatproblem och utvecklade därför en ny SaaS-lösning. Den kopplar samman retailers med deras kunder och produkter genom hela livscykel, vilket förlänger varornas livslängd och skapar både ekonomiska och miljömässiga vinster. Anslutna retailers kan erbjuda sina kunder en enkel metod för att sälja secondhandprodukter utan att behöva utveckla och underhålla en egen in-houselösning, som ofta innebär en tung investering.

Habit - reCRQL increases transparency for retailers

Recently, the tech company reCRQL released a service that will make it easier for fashion companies to follow their products’ journey in the second-hand market.

 
secondhand

Ehandel - De ska göra second hand-försäljningen som ny: "Alldeles för svårt”

Med Recrql får anslutna retailers ett helt nytt informationsunderlag om sina kunder och produkter under hela produktlivscykeln. Idag är det ofta helt okänt vad som händer med produkterna efter att de sålts första gången. Hur länge de håller. Hur populära de är på andrahandsmarknaden? Vilka kunderna är som endast köper second hand, säger Sofie Hjelmberg, vd på Recrql, i ett uttalande.

Saasplattform

Börskollen - New SaaS platform turns the entire clothing industry upside-down

The platform turns the entire clothing industry upside down and wants to revolutionize retail.

reCRQL Launch

Today, the SaaS platform reCRQL has launched on the market!

circular economy

Begagnat tar sig in på varumärkenas egna sajter

”Det ska vara så enkelt som möjligt att leva cirkulärt.” Det är målet med ReCRQL, den second hand-plattform som Sofie Hjelmberg grundat och driver tillsammans med sin mamma Ann Hjelmberg.

Scroll to Top